MENY

Villkor

 

BESTÄLLNINGAR OCH LEVERANS

Efter köp skickas en orderbekräftelse till angiven mejladress. I bekräftelsemejlet står det alla  uppgifter om vilka produkter som beställts, priser och fakturerings samt leveransadress Om denna information inte stämmer var god kontakta info@galleriok.com snarast möjligt så  rättar vi till eventuella fel.

Normal leveranstid ca 2-6 dagar.

Ansvaret för beställda varor övergår till kunden först när leveransen är slutförd. Varorna skickas från vårt lager i Värnamo.Finns även möjlighet att hämta konsten från vårt lager i Värnamo. Konstföreningar ,företag och landsting har möjlighet att handla via faktura.  Kontakta oss på info@galleriok.com

FRAKT & REKLAMATION

Fri frakt för order över 3000 kr. Vid order under 3000 kr kostar frakten 79 kr.

Alla varor skickas via PostNord och Bussgods. Om förseningar skulle uppstå så ombeds kunden kontakta oss på info@galleriok.com. Retur skall ske inom 14 dagar från leveransdagen under förutsättning att produkten återlämnas i oskadat skick. Varan skall returneras med likvärdigt emballage som den levererades med samt med likvärdig frakt. Använd gärna emballaget som varan kom i, det är anpassat för säker transport. Det är viktigt att kunden försäkrar varorna vid retur, är något trasigt eller skadat vid retur tar inte Galleri Ö.K något ansvar för varan.

Galleri Ö.K har alltid varorna försäkrade till kund. Skulle något vara trasigt vid leverans anmäler köparen skadan till transportföretaget och lämnar de uppgifter som försäkringsbolaget som önskar.

Vid transportskada ersätter Galleri Ö.K med ny vara.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer (distans och hemförsäljningslagen 2005:59).

Kunden ombeds att meddela oss samt ange på vilket sätt kunden anser att varan är felaktig på info@galleriok.com. Kunden står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.

Produkternas färgåtergivning varierar från skärmbild till tryck,beroende på skärmkvalite och fotokvalite. Bilderna kan vara beskurna

EJ UTHÄMTADE LEVERANSER

Vid ej uthämtad leverans från  Post Nord  eller Bussgods förbehåller vi oss rätten att debitera dig 390 SEK för de kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

I förhållande till kunderna behandlar Galleri Ö.K kundernas namn, telefonnummer, adress och e-postadress. Denna information används till följande ändamål: uppförande av kunddatabas med kundernas kontaktuppgifter samt marknadsföringsaktiviteter.

BETALNING

Du kan betala på de sätt som anges på sidan. Läs mer om våra betalsätt och rabatter på sidan här. Galleri Ö.K har rätt att ta betalt redan i samband med beställningen, om inte fakturabetalning eller annat liknande betalsätt valts av dig och godkänts av Galleri Ö.K. Vid fakturabetalning eller delbetalning kan Galleri Ö.K eller dess samarbetspartners komma att göra en kreditupplysning. Du kommer i sådant fall upplysas om detta. Galleri Ö.K förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt, alternativt ändra betalsätt om det som Du valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet. Observera att eventuella begränsningar för betalningsalternativ anges på sidan.

FORCE MAJEURE

Galleri Ö.K ska befrias från ansvar för underlåtenhet att fullgöra någon av sina förpliktelser på grund av en omständighet som hindrar, försenar eller förvärrar fullgörandet av en förpliktelse enligt detta Avtal, såsom åtgärder eller underlåtenhet av myndigheter, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, brist på transportmedel, varor eller energi eller allvarliga olyckshändelser samt fel eller försening i samband med leveranser från underleverantörer som orsakats av sådana omständigheter (“Force Majeure”). När Galleri Ö.K önskar åberopa en händelse av Force Majeure ska Galleri Ö.K meddela Kunden detta utan oskäligt dröjsmål.